Najljepše destinacije za krstarenje Mediteranom

Datum:

Da avantura počinje slovom „M“, zvala bi se Montenegro

Najlakši i najsigurniji način da priuštite sebi odmor iz snova je krstarenje Mediteranom!

 

Mnogi ljudi biraju odmor na Mediteranu jer uživaju u jednostavnim životnim zadovoljstvima (dobra hrana i vino, lagani čaj ili kafa popodne)

Luksuzna krstarenja Mediteranom uglavnom podrazumijevaju manje brodove, manje putnika, više pažnje i hedonističke užitke, kao što je tanjir sa sirom na balkonu u bilo koje doba dana, besplatna boca pjenušavog vina i batlera koji će se pobrinuti za sve što vam je potrebno. Od najčistijih plaža, slikovitih pejzaža i neizostavnog spoja kulture i luksuza, bezbroj destinacija čeka da vam ponudi ono najbolje i učini vaš život ljepšim i bezbrižnijm, bar tokom ljetnjeg odmora.

 

Venecija

Sve je u vodi! Šta drugo možete očekivati kada je grad spoj 100 malih ostrva u laguni, nema puteva i ima samo kanale? Pored slikovitih vožnji gondolom, Plutajući grad nudi neke zadivljujuće prizore u obliku Trga Svetog Marka, mosta Rijalto i Duždeve palate.

 

Sicilija

Spektakularna Sicilija će vas osvojiti kristalno čistim safirnim vodama, netaknutim plažama, izuzetnim vinima, odličnom hranom i historijskim lokalitetima koji se nalaze svuda.Avanturisti mogu da se upute na planinu Etna da uživaju u ljepoti prirode na vožnji žičarom preko mora crne lave. Ako vas putovanje do UNESCO priznatog vulkana umori, najmanje 250 vinarija čeka vaš dolazak.

 

Crna Gora

Da avantura počinje slovom „M“, zvala bi se Montenegro. Dokazujući da je manje više, ova mala nacija s pogledom na kraljevsko plavo Jadransko more nudi najbolje od prirode i čuda koje je napravio čovek. Ukus dobrog života doživljava se na Budvanskoj rivijeri, prošaranom sjajnim superjahtama i burnim noćnim životom. Za opušteniju verziju i predah, idite pravo do Starog grada Kotora, koji je pod zaštitom UNESCO-a.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Podijeli vijest:

Prijavi se

spot_imgspot_img

Popularno

Vezani članci
POVEZANE NOVOSTI

Muškarac iz Bosanske Dubice neovlaštenom eksploatacijom šljunka pribavio 225.000 KM

Tereti se da je ostvario protivpravnu imovinsku korist Muškarac inicijala...

Nesreća u Sarajevu: Hitna pomoć na terenu, ima povrijeđenih

Uviđaj je u toku, a za to vrijeme se...

SKY MAFIJA

Potvrđena optužnica protiv grupe Dragana Pejovića: Policajac za 10.000...

POTVRĐENO ZA PORTAL ZENICA

Sanel Buljubašić SDP-ov kandidat za direktora Elektroprivrede BiH On je...